Hartanah Awie

Hi, saya Awie

Perunding Hartanah Pilihan Anda

Award
No.1 Top Subsales 3rd Quarter Award 2019
Award
Top Sales Producer 2nd Runner Up 4th Quarter Award
Annual Dinner 2018
Chester Venture Berhad Annual Dinner Theme 007
Incentive Trip
2018 Qualifier Trip to Osaka

Hi,
Saya Awie

Perunding Hartanah
Pilihan Anda

Dengan lebih dari 9 Tahun Pengalaman

Nama penuh Mohd Shariman bin Mohd Shaari Tan. Lebih di kenali sebagai Awie. Saya merupakan seorang Perunding Hartanah Berdaftar. di bawah syarikat Chester Properties Sdn Bhd(HQ).

Bermula karier Dalam menjadi Real Estate Negotiator (REN) ni sejak tahun 2010, bermakna pengalaman lebih daripada 9 tahun. Kini saya berjawatan Team Sales Manager yang juga menguruskan 40 agent lain. Pelbagai asam garam dunia hartanah telah saya lalui dan saya telah membantu RATUSAN pelanggan dalam menjual atau membeli hartanah.

Selama saya menjadi REN ini, saya memberikan fokus urusan hartanah di dalam Lembah Kelang sama ada dari hartanah kediaman, tanah mahupun komersil. 

Servis konsultasi PERCUMA di berikan untuk semua jenis transaksi. Boleh hubungi saya untuk kita bantu menyelesaikan urusan anda.

Dengan lebih 8 tahun pengalaman

Saya Awie. Saya merupakan seorang Perunding Hartanah Berdaftar. di bawah syarikat Chester Properties Sdn Bhd.

Dalam menjadi Real Estate Negotiator (REN) ni, saya mempunyai pengalaman lebih daripada 8 tahun. Pelbagai asam garam dunia hartanah telah saya lalui dan saya telah membantu RATUSAN pelanggan dalam menjual atau membeli hartanah.

Selama saya menjadi REN ini, saya memberikan fokus urusan hartanah di dalam Lembah Kelang sama ada dari hartanah kediaman, tanah mahupun komersil. 

Boleh hubungi saya untuk kita bantu menyelesaikan urusan anda.

Servis

01

Penjualan Hartanah

Mahu jual atau sewakan hartanah anda? 

02

pembelian Hartanah

Mahu cari hartanah untuk dibeli atau disewa?

03

Konsultasi

Perlukan nasihat berkaitan hartanah?

Kenapa Memilih Kami?

Berpengalaman Luas

Dengan lebih 9 tahun pengalaman dalam industri sebagai perunding hartanah, kami telah membantu beratus pemilik hartanah menjualkan hartanah mereka dan pembeli hartanah mencari rumah impian.

Fokus Lembah Klang

Keseluruhan transaksi selamat bertahun-tahun adalah di dalam kawasan Lembah Klang. Jadi jika anda ingin menyelesaikan urusan hartanah di Lembah Klang, kami lah pilihan terbaik anda.

Selamat & Dijamin

Kami merupakan Perunding Hartanah yang berdaftar dengan Lembaga Penilai, Pentaksir dan Ejen Hartanah Malaysia. No REN18051, Segala urusan dijamin selamat dan mengikut undang-undang.

A-Z

Bermula dengan nasihat harga, pemasaran, permohonan pinjaman hinggalah selesai, kami uruskan dari awal hingga akhir termasuk LPPSA dan khidmat guaman. Jadi, jangan risau! Kami ada.

Lihat Listing Kami

Selain di sini, boleh follow saya atau lihat listing saya di laman berikut

Artikel Terbaru

AGENT HARTANAH PERLU LEBIH BERHATI-HATI

//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({ google_ad_client: “ca-pub-7469193815780697”, enable_page_level_ads: true }); 📎Jika anda ren wanita, banyak yang kena jaga, kalau boleh jangan viewing 1 on

Read More »

BELI RUMAH, LEPAS TU DI CERAIKAN SUAMI

//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({ google_ad_client: “ca-pub-7469193815780697”, enable_page_level_ads: true }); Panjang skit la kisah ni….📎Hari ni punya la busy, sebenarnya owner ni dah whatsaap

Read More »

MAK AYAH TAK BAGI BELI RUMAH

◽Anak dah ok sebab nampak kebaikan memiliki rumah. ◽Yang jadi masalah adalah ibu bapa, masih ada lagi ibu bapa yang mengekang anak-anak nak beli rumah.

Read More »

PERANGKAP PERSONAL LOAN

Semua orang rasanya ada mengalami zaman kejatuhan. .  Cuma tinggal bagaimana orang tu nak bangkit balik atau kekal sama. .  Masa zaman kejatuhan saya, of

Read More »
Open chat
Hubungi saya
Hi. Boleh saya bantu?
Powered by