FREE PERABOT?? BIAR BETUL??

Perabot dan renovation sahaja bernilai 100k!!

Rumah ni berada di bandar nusarhu, U10, shah alam.

Tuan rumahnya sudah berpisah, tiada sefahaman lagi katanya.

Asalnya rumah ni di beli dan di ubahsuai memang ikut spec nak duduk, sebab tu cantik.

Tapi yela, malang sikit apabila hubungan tak menjadi, rumah yang dulu beli bersama terpaksa di jual.

Advantage pula bagi sesiapa yang nampak peluang.

Oleh kerana masalah personal tuan rumah ini, maka rumah yang di jual akan di beri percuma sekali dengan perabot yang ada.

Size dia cukup selesa dengan bukaan size 20×70 kaki, 2 tingkat, 3 bilik 2 bilik air, boleh di katakan condition rumah masih seperti baru.

Antara renovation yang di buat :

Siap hood & hop, dan juga Oven

Ruang belakang dah siap tutup untuk privacy. Ye free sekali mesin basuh dan dryer baju.

Ruang tamu superb cantik, ada tv panel, sofa 3+2+1, ye tv tu pun percuma. Syiling plaster

Memang sesuai untuk pasangan yang sudah ada anak ramai atau bersara.

So far sangat puas hati, tinggal bawa baju je ni.

Sesiapa yang berminat boleh la cuba masuk meminang.

Click sini direct whatsaap semak kelayakan loan

http://www.wasap.my/60193153908/nusa

📌20×70
📌3r 2b
📌Non bumi
📌Leasehold
📌Full renovated
📌FULLY FURNISHED
📌🆓Include cctv, water pump, auto gate, solar heater
📌Access direct from guthrie, nkve

Advertisements

Published by awie shariman

Blogger, senior real estate negotiator, team sales manager at chester properties, services include buy, sell, invest and rent all type properties.

Leave a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: