RUMAH CORNER LOT, IDAMAN ORANG YANG NAK BERSARA

☑️Nak cari rumah corner lot tak ramai orang nak jual.

☑️Kalau ada pun mungkin banyak kena repair.

☑️Rumah ni dah la size tanah besar, siap dah renovated pulak tu.

☑️Uniknya rumah ni, owner suka tanam pokok buah-buahan, seperti pokok pisang, pokok mangga, pokok jambu, ulam raja, pokok kelapa, pokok pinang…

Pokok Kelapa ni..

Kelapa

Poko Jambu

Pokok pisang

Ulam raja

Pokok mangga

☑️Rumah pun jadi redup, dapat makan buah-buahan free

Ini pula sedikit gambar dalam rumah

Pintu 1

Pintu 2

Ruang rehat

Ruang solat

Living hall

Ruang rehat

Dry kitchen

Wet kitchen

EXCLUSIVE LISTING

2 STOREY TERRACE SAUJANA PUCHONG – FOR SALE

Details rumah
📌Non bumi lot
📌CORNER lot
📌B/u : 28×75 (original size 18×65)
📌L/a : 3296sqt
📌5r 3b
📌2 big living hall, 2 balcony, 2 entrance
📌Full Extended and renovated (with mpsj approval)
📌Plenty car to park
📌FREE fruits gardening

Asking RM780k nego

Contact

#teamloneRENger

Advertisements

Published by awie shariman

Blogger, senior real estate negotiator, team sales manager at chester properties, services include buy, sell, invest and rent all type properties.

Leave a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: