FREE perabot??? Biar betul??

Perabot dan renovation sahaja bernilai 100k!!

Rumah ni berada di bandar nusarhu, U10, shah alam.

Tuan rumahnya sudah berpisah, tiada sefahaman lagi katanya.

Asalnya rumah ni di beli dan di ubahsuai memang ikut spec nak duduk, sebab tu cantik.

Tapi yela, malang sikit apabila hubungan tak menjadi, rumah yang dulu beli bersama terpaksa di jual.

Advantage pula bagi sesiapa yang nampak peluang.

Oleh kerana masalah personal tuan rumah ini, maka rumah yang di jual akan di beri percuma sekali dengan perabot yang ada.

Size dia cukup selesa dengan bukaan size 20×70 kaki, 2 tingkat, 3 bilik 2 bilik air, boleh di katakan condition rumah masih seperti baru.

Antara renovation yang di buat :

Siap hood & hop, dan juga Oven

Ruang belakang dah siap tutup untuk privacy. Ye free sekali mesin basuh dan dryer baju.

Ruang tamu superb cantik, ada tv panel, sofa 3+2+1, ye tv tu pun percuma. Syiling plaster

Memang sesuai untuk pasangan yang sudah ada anak ramai atau bersara.

So far sangat puas hati, tinggal bawa baju je ni.

Sesiapa yang berminat boleh la cuba masuk meminang.

Click sini direct whatsaap semak kelayakan loan

http://www.wasap.my/60193153908/nusa

Advertisements
%d bloggers like this: